Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 80g24kcal3g0.7g0.6g1.7g
Kalaliemikuutio 88g269kcal8.8g30g12.3g1g
Vesi, vesijohtovesi 801g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 481g366kcal21.6g62g1g4.8g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit2002g2603kcal60.1g40g260.3g0g
Purjosipuli801g152kcal14.4g19.2g1.6g16.8g
Paprika punainen 1041g305kcal9.8g46.8g4.2g19.8g
Tonnikala öljyssä 2242g4256kcal608.1g0g201.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 112g991kcal0g0g112g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15296g17928kcal1451.6g397.4g1187.6g88.2g
Valittu annoskoko7648g8964kcal725.8g198.7g593.8g44.1g
Annoskoko puolitettuna3824g4482kcal362.9g99.4g296.9g22.1g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080