Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl69g90kcal9g0.2g5.7g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Omenasose, omatekoinen125g163kcal0g37.6g0g1.9g
Kuohukerma,valio,2dl125g426kcal2.5g3.8g43.9g0g
Maitorahka, milbona (500g)125g85kcal15.3g4.9g0.3g0g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 151g103kcal1.2g22.9g0.2g1.2g
Vadelma 63g26kcal0.6g2.6g0.5g2.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g5g10kcal0g1.3g0g0g
Liivatelehti, gelatiini3g11kcal2.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g2575kcal69.2g320.6g102g13g
Valittu annoskoko765g1288kcal34.6g160.3g51g6.5g
Annoskoko puolitettuna383g644kcal17.3g80.2g25.5g3.3g
Arvot/100g100g168kcal4.5g21g6.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021