Lihamakaronilaatikko

Keitä makaronit vedessä.

Paista jauheliha ja sipulit, mausta.

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Sekoita makaronit ja jauheliha.

Tai lado kerroksittain.

Sekoita maito, munat ja juustoraaste, mausta ripauksella suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Paista uunissa 40-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 612 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Torino makarooni/raisio(400g)83g292kcal10.8g57.5g2.1g2.5g
Sipuli (käsittelemätön)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Rypsiöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha83g138kcal15.8g0g8.3g0g
Suolapähkinä 10g62kcal2.6g1g5.2g0.8g
Paprikajauhe 0.4g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 104g35kcal3.2g5.1g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 25g31kcal2.8g0.1g2.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Juustoraastesekoitus (Gouda+Edam) (Lidl), annos 100g21g68kcal5.2g0.5g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g1369kcal81.6g130g57.8g7.4g
Valittu annoskoko765g684kcal40.8g65g28.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna382g342kcal20.4g32.5g14.5g1.9g
Arvot/100g100g90kcal5.3g8.5g3.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117461