Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 115g32kcal1.4g4.7g0.2g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 288g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 83g22kcal1.3g2.9g0.2g1.6g
Purjosipuli 23g5.4kcal0.4g0.6g0g0.5g
Lanttu 15g4.4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Paprika punainen 14g4kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)154g38kcal1.5g8.5g0g2.2g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g3.8g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Soijakastike 2.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g2.9g5.5kcal0g1.3g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3.8g1.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g265kcal11.4g46.6g1.2g17.2g
Valittu annoskoko765g132kcal5.7g23.3g0.6g8.6g
Annoskoko puolitettuna382g66kcal2.9g11.7g0.3g4.3g
Arvot/100g100g17kcal0.7g3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145823