Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)71g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g10g37kcal0.1g8.3g0.3g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa270g359kcal51.3g1.9g16.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 90g58kcal2.9g4.3g3.2g0g
Maito, Kevyt90g41kcal2.9g4.3g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g1187kcal116.2g44.4g60.4g2.4g
Valittu annoskoko765g594kcal58.1g22.2g30.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna383g297kcal29.1g11.1g15.1g0.6g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159636