Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g250g150kcal9.3g18.3g5g0g
Kananmuna kuoreton 103g147kcal12.9g0.3g10.6g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 86g270kcal9.1g51.1g1.9g4.7g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Tonnikala vedessä 188g196kcal42.1g0g2.8g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g63g163kcal18.8g1.3g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g2072kcal202.2g147.2g73.6g9.4g
Valittu annoskoko765g1036kcal101.1g73.6g36.8g4.7g
Annoskoko puolitettuna383g518kcal50.6g36.8g18.4g2.4g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163933