Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g150g525kcal19.2g104.4g2.8g4.8g
Paistijauheliha 10%150g255kcal30g0g15g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.5g0.1g1.9g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%56g96kcal3.9g0.8g8.4g1.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala8.2g23kcal1.6g0.4g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g1852kcal110.8g222.8g56g16.4g
Valittu annoskoko765g926kcal55.4g111.4g28g8.2g
Annoskoko puolitettuna383g463kcal27.7g55.7g14g4.1g
Arvot/100g100g121kcal7.2g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177145