Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 125g48kcal1.2g8.6g0.2g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.7g7.4g0.2g3.1g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g125g75kcal1.9g16.2g0.1g1.1g
Kesäkurpitsa250g43kcal1g6.2g1.5g1.7g
Lanttu 62g18kcal0.6g2.9g0.2g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g112kcal0g0g12.5g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g695kcal12.4g88.6g29.6g22.4g
Valittu annoskoko765g348kcal6.2g44.3g14.8g11.2g
Annoskoko puolitettuna383g174kcal3.1g22.2g7.4g5.6g
Arvot/100g100g45kcal0.8g5.8g1.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190822