Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 109g88kcal1.7g18.3g0.1g3.3g
Mungpapu, Risenta167g484kcal40g66.7g1.7g0g
Sipuli 46g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kurkuma, annos 2g1.7g0.8kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 8.3g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Korianteri, tuore, annos 20g17g3.3kcal0.3g0.7g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 417g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g1197kcal86.6g178.6g4.2g9.6g
Valittu annoskoko765g599kcal43.3g89.3g2.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna383g299kcal21.7g44.7g1.1g2.4g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207344