Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 270g81kcal2.5g13.8g0.5g5.4g
Parsakaali brokkoli 225g79kcal10.4g4.4g0.7g5.6g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Creme bonjour 14% valkosipuli135g230kcal10.1g3.4g18.9g0g
Juusto, Arla Kadett 5%90g171kcal30.6g1.4g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g1149kcal108.4g50.4g49.4g23.6g
Valittu annoskoko765g574kcal54.2g25.2g24.7g11.8g
Annoskoko puolitettuna383g287kcal27.1g12.6g12.4g5.9g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214697