Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen84g606kcal0g0g67.4g0g
Sokeri 95g387kcal0g95.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 109g376kcal11.2g76.6g1.3g3.8g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 93g132kcal11.6g0.3g9.5g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g196g167kcal6.9g25.5g4.1g2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 168g65kcal0.3g13.7g0.2g2.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 11g38kcal0g9.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g3587kcal60.2g452.2g165g17g
Valittu annoskoko765g1794kcal30.1g226.1g82.5g8.5g
Annoskoko puolitettuna383g897kcal15.1g113.1g41.3g4.3g
Arvot/100g100g235kcal3.9g29.6g10.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350612