Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g375g90kcal4.5g12.8g0.8g7.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.3g13.4g0.4g5.6g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g11g101kcal0g0g11.3g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g150g180kcal4.8g6.7g15g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g869kcal21.2g65.8g55g27g
Valittu annoskoko765g434kcal10.6g32.9g27.5g13.5g
Annoskoko puolitettuna383g217kcal5.3g16.5g13.8g6.8g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388208