Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl928g1216kcal120.6g4.6g79.8g0g
Sokeri 1360g5520kcal0g1358.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1304g4474kcal132.9g912.8g15.6g45.6g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Voi 600g4353kcal7.1g2.4g487.8g0g
Maito, Kevyt1000g460kcal32g48g15g0g
Mustikka metsä- 2400g1057kcal12g153.6g14.4g79.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15304g34369kcal615.4g5005.4g1225.2g250.2g
Valittu annoskoko7652g17185kcal307.7g2502.7g612.6g125.1g
Annoskoko puolitettuna3826g8592kcal153.9g1251.4g306.3g62.6g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149