Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino2000g7000kcal260g1340g50g120g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1600g5128kcal428.3g0g383g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g3120g1310kcal49.9g268.3g3.1g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)272g326kcal8.2g11.2g27.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15304g29413kcal1657.8g3243g1062g240g
Valittu annoskoko7652g14707kcal828.9g1621.5g531g120g
Annoskoko puolitettuna3826g7353kcal414.5g810.8g265.5g60g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511