Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman100g170kcal12g0g10g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g25g88kcal3.3g17.4g0.4g0.8g
Ruskeita papuja, Rainbow66g56kcal3.6g9.3g0.3g14.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g125g31kcal1.6g5.3g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5g13kcal0.7g0.6g0.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka13g10kcal0.4g2.4g0.1g0.1g
Vesi376g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1532g901kcal44.4g76g39.2g32.6g
Valittu annoskoko766g451kcal22.2g38g19.6g16.3g
Annoskoko puolitettuna383g225kcal11.1g19g9.8g8.2g
Arvot/100g100g59kcal2.9g5g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319933