Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 173g213kcal36.7g0g7.2g0g
Sipuli 58g18kcal0.7g2.8g0.1g1g
Valkosipuli 5.3g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 23g18kcal1.1g3g0g0.2g
Oivariini, 60 (100g)3.3g18kcal0g0g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 233g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g190g114kcal2.9g24.7g0.2g1.7g
Oliiviöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Paprika punainen 59g17kcal0.6g2.6g0.2g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 6.7g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1532g1091kcal86.2g77.4g46.6g8.6g
Valittu annoskoko766g546kcal43.1g38.7g23.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna383g273kcal21.6g19.4g11.7g2.2g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236