Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen350g455kcal59.4g7g28.7g0.3g
Auringonkukkaöljy (100g)8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Amerikan Pekoni filee, HK157g252kcal33g0.5g141.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)131g111kcal1.3g4.6g9.2g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g120g72kcal0.5g18g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1533g1933kcal188.4g60.2g376.6g4g
Valittu annoskoko766g967kcal94.2g30.1g188.3g2g
Annoskoko puolitettuna383g483kcal47.1g15.1g94.2g1g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672