Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 262g101kcal2.6g18.1g0.5g6.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g109g22kcal0.7g4.1g0.3g1.5g
Valkosipuli 8.7g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Inkivääri, tuore, silputtu13g11kcal0.2g2.3g0.1g0.3g
Piparjuuriraaste Felix4.4g12kcal0.2g0.7g1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g13g2.6kcal0g0.9g0g0g
Oliiviöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Kasvisliemikuutio 4.8g15kcal0.5g0.6g1.1g0.1g
Vesi262g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 13g36kcal0.3g0.4g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1533g873kcal12g63g61.2g20g
Valittu annoskoko767g437kcal6g31.5g30.6g10g
Annoskoko puolitettuna383g218kcal3g15.8g15.3g5g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284