Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 1.5g4.3kcal0.2g0g0.4g0g
Sokeri 75g304kcal0g74.9g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl300g1020kcal6g9g105g0g
Mustikka, Pakkasmarja300g100kcal1.5g19.2g1.8g9.9g
Marenki 90g247kcal4.6g56.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1533g3351kcal24.6g318.4g214.4g19.8g
Valittu annoskoko767g1676kcal12.3g159.2g107.2g9.9g
Annoskoko puolitettuna383g838kcal6.2g79.6g53.6g5g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62218