Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1202g721kcal18g156.2g1.2g10.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g217g61kcal1.3g12.9g0.4g5.4g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Lohifileepalat (Findus)2003g2603kcal420.5g10g100.1g0g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Kalaliemikuutio 73g224kcal7.3g25g10.3g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 67g229kcal6.8g46.7g0.8g2.3g
Vesi3338g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl334g1135kcal6.7g10g116.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g33g244kcal0.3g0.3g26.7g0g
Maustepippuri, annos 1g27g0.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15320g10616kcal933.4g547.8g514.6g52.6g
Valittu annoskoko7660g5308kcal466.7g273.9g257.3g26.3g
Annoskoko puolitettuna3830g2654kcal233.4g137g128.7g13.2g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297742