Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman1001g1702kcal120.2g0g100.1g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g250g876kcal32.8g173.7g4.3g8g
Ruskeita papuja, Rainbow663g564kcal36.5g92.9g3.3g143.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1252g313kcal16.3g52.6g2.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g325g91kcal2g19.4g0.7g8.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)50g130kcal6.5g6g9g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g138g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Rypsiöljy 75g664kcal0g0g75.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka125g103kcal4.3g23.8g1.3g1.3g
Vesi3755g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15320g9015kcal444.8g758.2g393.6g327.4g
Valittu annoskoko7660g4507kcal222.4g379.1g196.8g163.7g
Annoskoko puolitettuna3830g2254kcal111.2g189.6g98.4g81.9g
Arvot/100g100g59kcal2.9g4.9g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319933