Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 1734g2126kcal366.7g0g71.9g0g
Sipuli 584g177kcal7.3g28g1.2g9.9g
Valkosipuli 53g58kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Tomaattisose tomaattipyree 233g178kcal10.5g30.1g0.5g2.3g
Oivariini, 60 (100g)33g183kcal0.3g0.3g20g0g
Vesi, vesijohtovesi 2334g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1900g1140kcal28.5g247.1g1.9g17.1g
Oliiviöljy 135g1194kcal0g0g135g0g
Paprika punainen 587g172kcal5.5g26.4g2.3g11.1g
Vehnäjauho puolikarkea 67g229kcal6.8g46.7g0.8g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15320g10912kcal859.6g774.6g467.8g87.6g
Valittu annoskoko7660g5456kcal429.8g387.3g233.9g43.8g
Annoskoko puolitettuna3830g2728kcal214.9g193.7g117g21.9g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236