Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 600g5306kcal0g0g600g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3640g12490kcal370.9g2548g43.7g127.4g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 400g2841kcal3g1.6g320g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g20g62kcal2.2g13.6g1.4g5.6g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Hiiva 200g149kcal26.2g2.2g0.8g13.8g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1000g456kcal30g48g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15328g46623kcal974.6g5908.8g2052g293.6g
Valittu annoskoko7664g23312kcal487.3g2954.4g1026g146.8g
Annoskoko puolitettuna3832g11656kcal243.7g1477.2g513g73.4g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.5g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070