Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 169g181kcal39g0g2.5g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 135g180kcal11.4g23.8g2.7g6.8g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 203g108kcal2.1g21.5g0.2g3.9g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g6.8g24kcal1.2g3g1.5g0.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.3g8.2kcal0.1g1.8g0.1g0g
Curryjauhe (-), annos 5g5.6g18kcal0.6g2.8g0.6g0.6g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Ruokakerma 5%, Valio225g147kcal3.4g9.5g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1535g1456kcal117.4g128.4g49.2g24.4g
Valittu annoskoko767g728kcal58.7g64.2g24.6g12.2g
Annoskoko puolitettuna384g364kcal29.4g32.1g12.3g6.1g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225087