Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke96g96kcal17.2g0g2.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 225g172kcal4.2g34.9g0.5g2.3g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 282g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 1.1g3.4kcal0.1g0.4g0.2g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g141g85kcal1.4g6.3g5.6g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1534g724kcal46.4g85.4g18.4g7g
Valittu annoskoko767g362kcal23.2g42.7g9.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna384g181kcal11.6g21.4g4.6g1.8g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736