Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti375g412kcal82.4g0.4g11.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 11g99kcal0g0g11.2g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g83g23kcal1.1g4g0.1g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.3g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.6g13kcal0.4g0.3g1.1g0g
Punaviini 62g44kcal0.2g0.1g0g0g
Rusina 7.5g22kcal0.2g4.5g0g0.7g
Oliivi kivetön musta rainbow83g150kcal0.5g4.7g14.2g0g
Ohrakas ohratärkkelys13g46kcal0g11.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1535g1623kcal170.2g51.4g75.8g4.8g
Valittu annoskoko767g812kcal85.1g25.7g37.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna384g406kcal42.6g12.9g19g1.2g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156355