TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g469g95kcal2.8g17.8g1.4g6.6g
Paprika punainen 156g46kcal1.5g7g0.6g3g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Rypsiöljy 13g112kcal0g0g12.7g0g
Lihaliemi laimennettu 125g24kcal0g3.8g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1535g563kcal9.2g58.6g31g19.4g
Valittu annoskoko768g281kcal4.6g29.3g15.5g9.7g
Annoskoko puolitettuna384g141kcal2.3g14.7g7.8g4.9g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347099