Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli932g177kcal16.8g22.4g1.9g19.6g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g3076g1846kcal95.4g233.8g61.5g0g
Ketsuppi, Heinz699g720kcal6.3g168.5g0.7g8.4g
Vesi, vesijohtovesi 932g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)1958g2153kcal489.4g0g19.6g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g75g671kcal0g0g74.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15344g11135kcal1215.8g849.4g316.6g56g
Valittu annoskoko7672g5568kcal607.9g424.7g158.3g28g
Annoskoko puolitettuna3836g2784kcal304g212.4g79.2g14g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113341