Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 4205g5261kcal883.1g0g189.2g0g
Valio Viola Mustapekka 100g935g4392kcal112.1g67.3g411.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 131g1156kcal0g0g130.7g0g
Sipuli (kuorittu)467g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g37g39kcal3g6.1g0.2g0.7g
Ruokakerma 5%, Valio1869g1215kcal28g78.5g93.4g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15344g24378kcal2064.6g348.6g1651.2g17.2g
Valittu annoskoko7672g12189kcal1032.3g174.3g825.6g8.6g
Annoskoko puolitettuna3836g6095kcal516.2g87.2g412.8g4.3g
Arvot/100g100g159kcal13.5g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474