Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale1023g3273kcal122.8g0g306.9g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 4204g1018kcal57.6g81.1g21g104.3g
Oivariini, 80 normaalisuolainen77g555kcal0.8g0.8g61.7g0g
Maito, Kevyt1247g574kcal39.9g59.9g18.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 631g792kcal69.4g1.6g56.9g0g
Mozzarella juustoraaste, valio490g1422kcal127.5g0g103g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15344g15268kcal836g286.8g1136.4g208.6g
Valittu annoskoko7672g7634kcal418g143.4g568.2g104.3g
Annoskoko puolitettuna3836g3817kcal209g71.7g284.1g52.2g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412