Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g80g22kcal0.5g4.8g0.2g2g
Bataatti, kuorittu 40g32kcal0.6g6.7g0g1.2g
Palsternakka 20g13kcal0.1g2.4g0.1g0.9g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas20g56kcal3.8g0g4.4g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 4g12kcal0.4g0.5g0.9g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu4g3.2kcal0.1g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g518kcal17g82.2g11.6g12.2g
Valittu annoskoko768g259kcal8.5g41.1g5.8g6.1g
Annoskoko puolitettuna384g130kcal4.3g20.6g2.9g3.1g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097