Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 128g439kcal13g89.5g1.5g4.5g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g72g292kcal0g71.9g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.1g8.5kcal0g2.1g0g0g
Voi 67g483kcal0.8g0.3g54.2g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)53g17kcal1.6g2.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Mustikka metsä- 213g94kcal1.1g13.6g1.3g7g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 133g79kcal13.1g4g0.5g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g48g195kcal0g48g0g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g3379kcal71.2g471g124.8g23g
Valittu annoskoko768g1690kcal35.6g235.5g62.4g11.5g
Annoskoko puolitettuna384g845kcal17.8g117.8g31.2g5.8g
Arvot/100g100g220kcal4.6g30.7g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296999