Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki251g141kcal21.3g12.5g0.5g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g251g1807kcal2.5g2.5g200.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 261g896kcal26.6g182.7g3.1g9.1g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g5704kcal101.4g399.2g408.8g18.2g
Valittu annoskoko768g2852kcal50.7g199.6g204.4g9.1g
Annoskoko puolitettuna384g1426kcal25.4g99.8g102.2g4.6g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94330