Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 260g890kcal26.4g181.6g3.1g9.1g
Sokeri 127g517kcal0g127.1g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5g20kcal0g4.9g0g0g
Rypsiöljy 112g993kcal0g0g112.3g0g
Mustikka metsä- 240g105kcal1.2g15.3g1.4g7.9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 10g32kcal0g7.7g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g10g39kcal0g9.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g5209kcal55.8g696.6g233.6g34.2g
Valittu annoskoko768g2605kcal27.9g348.3g116.8g17.1g
Annoskoko puolitettuna384g1302kcal14g174.2g58.4g8.6g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.3g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746