Mantelivaahtomykyset

2 valkuaista
6 rkl Canderell -makeutusjauhetta

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää Canderell ruokalusikallinen kerrallaan voimakkaasti vatkaten.

Lisää mantelijauho varovasti käännellen.

Nostele kahdella teelusikalla n. 20 vaahtopalleroa levinpaperille ja paista uunissa miedolla lämmöllä (175 astetta tai kaasu 2) 5-10 minuuttia, kunnes saavat vähän ruskeita laikkuja pintaan.

Anna jäähtyä hetki ja irrota varovasti, tarjoile hieman lämpiminä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 6 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)544g228kcal53.3g8.2g0.5g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g122g465kcal1.7g114.6g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g102g612kcal24.5g6.7g55.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g2610kcal159g259g111.2g0g
Valittu annoskoko768g1305kcal79.5g129.5g55.6g0g
Annoskoko puolitettuna384g653kcal39.8g64.8g27.8g0g
Arvot/100g100g170kcal10.4g16.9g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138689