Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 166g236kcal20.7g0.5g17g0g
Sokeri 128g520kcal0g127.9g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai11g39kcal1.3g7.9g0.2g0.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 45g151kcal0g36.9g0g0.6g
Kaakao (Oboy, original)7.5g28kcal0.3g6.2g0.2g0.4g
Liivate 11g39kcal9.7g0g0g0g
Flora vispi 20%151g331kcal4.5g7.5g30.1g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g75g352kcal2.1g48.2g16.6g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen23g123kcal2.5g11.1g7.5g0.4g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 151g52kcal4.6g7.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g3743kcal91.4g507.4g143.6g3.6g
Valittu annoskoko768g1871kcal45.7g253.7g71.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna384g936kcal22.9g126.9g35.9g0.9g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376