Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki333g226kcal40.6g13g0.7g0g
Edam 24% (Arla)200g639kcal51.9g0g47.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu181g228kcal19.9g0.5g16.3g0g
Vehnälese 16g36kcal2.1g2.5g0.7g6g
Ruisjauho kokojyväjauho 32g97kcal2.8g17.7g0.6g4.4g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g2477kcal235.2g72.4g132.4g20.8g
Valittu annoskoko768g1239kcal117.6g36.2g66.2g10.4g
Annoskoko puolitettuna384g619kcal58.8g18.1g33.1g5.2g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282577