Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 132g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Sokeri 153g621kcal0g152.8g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)120g864kcal1g1g96g0g
Vehnäjauho puolikarkea 156g535kcal15.9g109.2g1.9g5.5g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 60g27kcal1.8g2.9g0.9g0g
Sokeri 51g207kcal0g50.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.4g0.1g0.4g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 18g8.2kcal0.5g0.9g0.3g0g
Mantelilastu (A la meira)60g360kcal14.4g4g32.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g5726kcal103.2g665.6g290.2g11.8g
Valittu annoskoko768g2863kcal51.6g332.8g145.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna384g1431kcal25.8g166.4g72.6g3g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928