Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g124g75kcal12.4g5.3g0.4g0g
Margariini, flora kevyt 40 31g117kcal0.1g1.6g12.4g0g
Sokeri 106g429kcal0g105.5g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g99g431kcal4.8g65.6g15.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g277kcal8.2g56.5g1g2.8g
Kaurahiutale 224g837kcal32.4g127.5g16.3g22.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen93g31kcal3.1g4.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g4471kcal122g752.8g92g50.4g
Valittu annoskoko768g2236kcal61g376.4g46g25.2g
Annoskoko puolitettuna384g1118kcal30.5g188.2g23g12.6g
Arvot/100g100g291kcal7.9g49g6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337333