Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 228g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 65g262kcal0g64.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g11g35kcal1.3g6.8g0.8g3.2g
Kananmuna, omega, 1 kpl21g27kcal2.7g0.1g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 345g1184kcal35.2g241.6g4.1g12.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl76g683kcal0g0g75.9g0g
Hiiva 19g14kcal2.5g0.2g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g4410kcal83.4g626.2g165.2g33.2g
Valittu annoskoko768g2205kcal41.7g313.1g82.6g16.6g
Annoskoko puolitettuna384g1103kcal20.9g156.6g41.3g8.3g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693