Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)117g39kcal0.5g7.8g0.3g1.7g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)339g472kcal37.6g1.4g35.3g0g
Sokeri 126g512kcal0g125.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.3g21kcal0g5.2g0g0g
Leivinjauhe 5.3g9kcal0.3g2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 138g473kcal14g96.4g1.7g4.8g
Rypsiöljy 38g337kcal0g0g38.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g3724kcal104.8g477.4g150.8g13g
Valittu annoskoko768g1862kcal52.4g238.7g75.4g6.5g
Annoskoko puolitettuna384g931kcal26.2g119.4g37.7g3.3g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566