Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4800g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow1200g3384kcal214.8g762g10.8g120g
Hirvenjauheliha oma saalis960g1075kcal211.2g0g28.8g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g720g936kcal79.2g10.8g64.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g10790kcal1010.4g1545.6g208.8g240g
Valittu annoskoko7680g5395kcal505.2g772.8g104.4g120g
Annoskoko puolitettuna3840g2698kcal252.6g386.4g52.2g60g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226