Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g648g965kcal27.8g207.2g0g0g
Kermaviili Ingman 10%2024g2429kcal62.7g89g202.4g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g202g516kcal36.8g94.1g15.6g32.8g
Kananmuna kuoreton 557g794kcal69.6g1.7g57g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 4250g9670kcal807.5g0g722.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g28746kcal2008.8g784g1995g65.6g
Valittu annoskoko7680g14373kcal1004.4g392g997.5g32.8g
Annoskoko puolitettuna3840g7187kcal502.2g196g498.8g16.4g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745