Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)6083g2555kcal596.2g91.2g6.1g0g
Sokeri 1293g5247kcal0g1291.4g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton304g64kcal0.9g4.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g15732kcal1194.2g2775g12.2g0.6g
Valittu annoskoko7680g7866kcal597.1g1387.5g6.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna3840g3933kcal298.6g693.8g3.1g0.2g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859