Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)90g797kcal0g0g90.1g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli 63g68kcal5g10.3g0.4g1.3g
Riisi, keitetty, suolaa 901g1235kcal21.9g272.6g2.5g8.3g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g2704g1893kcal132.5g324.5g18.9g0g
Soijakastike 90g54kcal4.7g8.6g0.1g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)2554g1916kcal459.7g12.8g25.5g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g1202g1166kcal234.4g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g14298kcal1718.4g1264.8g323.4g21.8g
Valittu annoskoko7680g7149kcal859.2g632.4g161.7g10.9g
Annoskoko puolitettuna3840g3574kcal429.6g316.2g80.9g5.5g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171560