Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2398g920kcal24g165.4g4.8g59.9g
Sipuli 480g145kcal6g23g1g8.2g
Ruokaöljy keskiarvo 112g988kcal0g0g111.8g0g
Paistijauheliha 10%3197g5434kcal639.3g0g319.7g0g
Kasvisliemikuutio 88g268kcal8.4g11.9g20.7g1.4g
Riisi tumma 1359g4741kcal95.1g978.2g31.2g54.3g
Timjami 8g23kcal0.7g2.2g0.6g3g
Persilja 40g11kcal0.6g0.4g0.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g25061kcal1548.2g2362.2g979.8g260g
Valittu annoskoko7680g12530kcal774.1g1181.1g489.9g130g
Annoskoko puolitettuna3840g6265kcal387.1g590.6g245g65g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181327