Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)2090g15047kcal2.1g2.1g1671.8g0g
Vesi1567g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1411g12474kcal0g0g1410.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2612g1463kcal222g130.6g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g57967kcal448.2g265.4g6175.2g0g
Valittu annoskoko7680g28984kcal224.1g132.7g3087.6g0g
Annoskoko puolitettuna3840g14492kcal112.1g66.4g1543.8g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880