Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President1600g4128kcal304g8g320g0g
Kesäkurpitsa3200g544kcal12.8g80g19.2g22.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2400g487kcal14.4g91.2g7.2g33.6g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 400g858kcal124g0g40g0g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g13449kcal910.4g358.4g932.8g112g
Valittu annoskoko7680g6724kcal455.2g179.2g466.4g56g
Annoskoko puolitettuna3840g3362kcal227.6g89.6g233.2g28g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663