Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2804g4000kcal350.5g8.4g287.4g0g
Sokeri 1084g4398kcal0g1082.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1243g4264kcal126.6g870g14.9g43.5g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g2549g6373kcal0g1580.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g38072kcal954.2g7082.8g604.6g87g
Valittu annoskoko7680g19036kcal477.1g3541.4g302.3g43.5g
Annoskoko puolitettuna3840g9518kcal238.6g1770.7g151.2g21.8g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245513