Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 3065g1396kcal15.3g251.3g6.1g122.6g
Kananmuna kuoreton 1322g1886kcal165.3g4g135.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g889g267kcal8.9g35.6g2.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 2404g6664kcal48.1g72.1g673.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g20426kcal475.2g726g1634.8g245.2g
Valittu annoskoko7680g10213kcal237.6g363g817.4g122.6g
Annoskoko puolitettuna3840g5106kcal118.8g181.5g408.7g61.3g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256957